Twitter Facebook

El 'Face to face' centra l'activitat del Govern Muncipal en la segona jornada del Mobile World Congress

Miércoles 29 de febrero de 2012

La segona jornada del Mobile World Congress ha tingut com a eix central les trobades 'face to face' entre el Govern municipal i els responsables d'empreses tecnològiques i del sector de la telefonia mòbil intel·ligent interessades en fer expansió de mercat a partir de la seva implantació al nostre territori. La primera tinenta d'Alcaldia i regidora de Societat de la Informació, Ariadna Llorens i el director-gerent de Neàpolis, Joan Carles Lluch han mantingut durant el matí diverses trobades per donar a conèixer el potencial que ofereix Vilanova i la Geltrú com a ciutat estratègicament situada en el mapa català i com a municipi de referència al país en el sector tecnològic. A la tarda qui serà present a l'estand de Neàpolis-Ajuntament de Vianova i la Geltrú per mantenir aquestes trobades serà el regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras.

Una d'aquestes trobades 'face to face' és la que la regidora Ariadna Llorens ha mantingut amb Tamotsu Kamata, representant de la indústria mòbil del Japó, un país obert a implantar-se al territori català per tal d'incrementar volum de negoci i presència al mercat europeu. A banda, del representant de la indústria nipona, la regidora Ariadna Llorens també s'ha entrevistat amb representants d'institucions com la directora de l'Àrea de Promoció Internacional de l'Institut Català de les Indústries Culturals, Marisol López; amb el director executiu de Telecentre.org, Miguel Ramilla i el cap de servei de Societat del Coneixement de la Generalitat, Ricard Faura.

Per part del Govern municipal, tal i com ja es va posar de manifest en els dies previs al congrés, l'objectiu és captar empreses d'alt valor tecnològic interessades en ubicar-se en una ciutat com la nostra. Entre els avantatges respecte d'altres territoris del país, destaca la bona connexió geogràfica i tecnològica (fibra òptica); la qualitat d'equipaments, serveis i infraestructures i la voluntat de poder assolir el qualificatiu de ciutat 'business friendly'.

Tant ahir com avui segons ha explicat la regidora Ariadna Llorens "estem tenint un bon ritme de reunions". En total, ha continuat explicant la regidora "ens hem vist amb unes quinze empreses d'àmbits molt diversos com per exemple empreses de videojocs, universitats, etc.". Segons el programa de trobades que es va realitzar els dies previs al MWC les trobades ?face to face' continuaran durant tota la tarda d'avui i durant la jornada de demà.

Rambla de l'Exposició, 61-69 | 08800 | Vilanova i la Geltrú | Barcelona | Tel. 93 657 12 21 | info@neapolis.cat | Diseño: Cocolia | Programación: Projectes a Internet