We are looking for an innovation technician specializing in technology in Neàpolis

Neàpolis has started a selection process to provide a temporary job of INTERMEDIATE TECHNICIAN INNOVATION, linked to the project Talent, Work and Technology – Crea & TIC, which has the support of the Diputació de Barcelona.

Les funcions del lloc de treball es centren en l’aplicació de les tecnologies disruptives avançades (principalment la 5G i la Realitat Estesa) per promoure un creixement econòmic competitiu al municipi a través del talent local, però també donarà suport al desenvolupament general del projecte.

S’ofereix un lloc de treball per un termini de 18 mesos i amb una jornada de 35 h setmanals en horari generalment intensiu matins. El lloc de treball serà presencial a Neàpolis.

Es cerca una persona amb estudis universitaris en Business i Management, Enginyeries TIC i Tecnologia o Art Digital, Animació i VFX. És requisit indispensable coneixements de llengua anglesa amb un nivell d’anglès B2.1 (nivell avançat de l’usuari independent) segons les equivalències amb el MECR (Marc Europeu Comú de Referència).

El termini per a la presentació de la sol·licitud i la documentació és el 3 de juny de 2021.

Tota la informació i tràmits es poden consultar a la secció contractació del web de Nèapolis.