Busquem tècnic/a d’innovació especialitzat/a en tecnologia a Neàpolis

Neàpolis ha iniciat un procés de selecció per proveir un lloc de treball laboral temporal de TÈCNIC/A DE GRAU MITJÀ D’INNOVACIÓ, vinculat al projecte Talent, Treball i Tecnologia – Crea&TIC, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Les funcions del lloc de treball es centren en l’aplicació de les tecnologies disruptives avançades (principalment la 5G i la Realitat Estesa) per promoure un creixement econòmic competitiu al municipi a través del talent local, però també donarà suport al desenvolupament general del projecte.

S’ofereix un lloc de treball per un termini de 18 mesos i amb una jornada de 35 h setmanals en horari generalment intensiu matins. El lloc de treball serà presencial a Neàpolis.

Es cerca una persona amb estudis universitaris en Business i Management, Enginyeries TIC i Tecnologia o Art Digital, Animació i VFX. És requisit indispensable coneixements de llengua anglesa amb un nivell d’anglès B2.1 (nivell avançat de l’usuari independent) segons les equivalències amb el MECR (Marc Europeu Comú de Referència).

El termini per a la presentació de la sol·licitud i la documentació és el 3 de juny de 2021.

Tota la informació i tràmits es poden consultar a la secció contractació del web de Nèapolis.