Progama emprèn.cat: Curs de Spark AR

En aquest curs s’ensenya a desenvolupar en realitat augmentada mitjançant el programari SparkAR Studio. Dates 6 de novembre i acabarà el 24 de novembre Horari Dilluns, dimecres i divendres Dates: des  16:00 a les 19:00, excepte els últims dos dies que serà de 16:00 a 18:00 Les classes seran online i s’impartiran dins la nostra […]

Campus d’emprenedoria disruptiva

El teu projecrte pot formar part d’un ecosistema de col·laboració per abordar aquest repte acompanyat. Cerquem 4 startups a les que formar, mentoritzar i acompanyar

Sala de formació

Sala situada a l’espai Crea&Co, a la planta baixa. Està equipada amb connexió a Internet i wifi, pantalla de TV, pissarra i projector. Té una capacitat per a unes 35 persones, disposades amb cadires amb paletes per a formació o bé amb taules grans compartides.

Neàpolis Cowork

Des de l’abril del 2011 Neàpolis Cowork ha obert les portes a tots aquells emprenedors, professionals i empreses amb la finalitat de promoure la creació d’empreses dels sectors TIC i MEDIA, creatius, audiovisuals, etc. 

Viver Crea&Co

Ubicat a la planta zero de l’edifici NÈAPOLIS, en un espai obert, es troben 6 despatxos que van des de 13,71m2 el més petit a 17,73 m2 el més gran amb conceptes moderns i accessible les 24 hores del dia els 365 dies de l’any.

Sales de reunions

Neàpolis disposa de dues sales de reunions (a la planta baixa i a l’espai de coworking) equipades amb connexió a Internet i wifi, pantalla de TV, pissarra i projector. La capacitat de les sales és de 10 i 12 persones.

Auditori

L’auditori de Neàpolis és una sala polivalent amb graderia inclinada i equipada amb alta tecnologia amb una capacitat de fins a 200 espectadors (4 per a minusvàlids).

Plató

Es tracta d’un espai de 324 m2 que disposa de tots els equips de rodatge, càmeres, luminotècnia i altres recursos necessaris. Actualment s’hi roden els programes de Canal Blau.

Vestíbuls

Es troben ubicats a Crea&Co, a la 1a  planta i a la 3a. Són ideals per a fer presentacions, jornades o per fer esdeveniments que necessiten un espai diàfan, amb suport de pantalla de TV o projector.