Espais

Espais de treball

Neàpolis ofereix tres tipus d’espais de treball en funció del grau de desenvolupament del projecte emprenedor.

Viver Crea & Co

Located on the ground floor of the NÈAPOLIS building, in an open space, there are 6 offices ranging from 13.71m2 the smallest to 17.73 m2 the largest with modern concepts and accessible 24 hours a day 365 days of the year.

Neàpolis Cowork

Desde abril de 2011 Neàpolis Cowork ha abierto sus puertas a todos aquellos emprendedores, profesionales y empresas con el fin de promover la creación de empresas de los sectores TIC y MEDIA, creativos, audiovisuales, etc.

Neapolis Cowork

Since April 2011, Neàpolis Cowork has opened its doors to all those entrepreneurs, professionals and companies in order to promote the creation of companies in the ICT and MEDIA, creative, audiovisual, etc. sectors.

Viver Crea&Co

Ubicado en la planta cero del edificio NÉAPOLIS, en un espacio abierto, se encuentran 6 despachos que van desde 13,71m2 el más pequeño a 17,73 m2 el mayor con conceptos modernos y accesible las 24 horas del día los 365 días del año.

Hotel de empresas

Tercera y última fase del recorrido que hacen las startups y por tanto último acompañamiento antes de salir fuera. Despachos ubicados en la primera y planta baja del edificio, de distintas capacidades.

Business hotel

Third and last phase of the journey that startups do and therefore last accompaniment before going out. Offices located on the first and ground floor of the building, of different capacities.

Espais de formació, reunió i co-creació

Disposem de dues sales de reunions, una de formació i un espai de co-creació a disposició de les empreses i els professionals.

Sala de formació

Sala situada a l’espai Crea&Co, a la planta baixa. Està equipada amb connexió a Internet i wifi, pantalla de TV, pissarra i projector. Té una

Sales de reunions

Neàpolis disposa de dues sales de reunions (a la planta baixa i a l’espai de coworking) equipades amb connexió a Internet i wifi, pantalla de TV, pissarra i projector. La capacitat de les sales és de 10 i 12 persones.

Espai Crea&lab

El Crea&lab és un espai obert per realitzar activitats de formació enfocada a la co-creació. Disposa de diverses taules grans, cadires, pissarra i altres materials

Create & lab space

The Crea & lab is an open space for training activities focused on co-creation. It has several large tables, chairs, blackboard and other support materials.

Espacio Crea&lab

Crea&lab es un espacio abierto para realizar actividades de formación enfocada a la co-creación. Dispone de varias mesas grandes, sillas, pizarra y otros materiales de

Meeting rooms

Neàpolis has two meeting rooms (on the ground floor and the coworking space) equipped with Internet connection and wifi, TV screen, blackboard and projector. The capacity of the rooms is 10 and 12 people.

Espais per esdeveniments

L’edifici de Neàpolis compta amb espais diversos per a la realització d’esdeveniments en ocasions especials així com un pàrquing per a les visites.

Auditori

L’auditori de Neàpolis és una sala polivalent amb graderia inclinada i equipada amb alta tecnologia amb una capacitat de fins a 200 espectadors (4 per a minusvàlids).

Plató

Es tracta d’un espai de 324 m2 que disposa de tots els equips de rodatge, càmeres, luminotècnia i altres recursos necessaris. Actualment s’hi roden els programes de Canal Blau.

Vestíbuls

Es troben ubicats a Crea&Co, a la 1a  planta i a la 3a. Són ideals per a fer presentacions, jornades o per fer esdeveniments que necessiten un espai diàfan, amb suport de pantalla de TV o projector.

Terrassa

La terrassa és un espai ideal per organitzar esdeveniments a l’aire lliure que requereixin d’una gestió logística específica.

Pàrquing

Pàrquing de 60 places d’aparcament per a vehicles (cotxes i motos) al mateix edifici. També disposem de pàrquing per a bicicletes.  

Vestíbulos

Se encuentran ubicados en Crea&Co, en la 1a planta y en la 3a. Son ideales para hacer presentaciones, jornadas o para eventos que necesitan un espacio diáfano, con soporte de pantalla de TV o proyector.