El Cowork, un espai adaptat a la nova realitat

El Cowork de Neàpolis s’ha adaptat a la nova normalitat adoptant totes les mesures preventives necessàries per a oferir una major seguretat, flexibilitat i privacitat als seus usuaris.

Un espai on emprendre i desenvolupar-te com a professional

L’espai destinat al cowork de la tercera planta de l’edifici de Neàpolis compta amb 462 m2 distribuïts en dues zones: la zona de treball que té 290 m2 i la zona d’esbarjo i de reunions més informals que consta de 172m2. Es pot gaudir de dues grans terrasses amb vistes a Vilanova on els usuaris poden utilitzar-la com a espai d’esbarjo, per dinar o, perquè no, per canviar de lloc de treball una estona i així canviar d’escenari. Tot l’espai és molt lluminós i ampli, el que fa que sigui un ambient molt agradable per a treballar.

La zona de treball consta de 40 taules i disposa de tot el que es necessita per treballar amb comoditat i seguretat, en un entorn on les oportunitats, idees i connexions sorgeixen fàcilment. Només cal portar l’ordinador, ja que el cowork t’ofereix internet d’alta velocitat (fibra), sales de reunions, armariets, servei de correspondència i paqueteria, obert les 24h, zona office i servei d’assessorament en consultes específiques.

Una oportunitat per a les empreses de fora de Vilanova i la Geltrú per implementar el teletreball

El cowork de Neàpolis és una bona oportunitat per a poder treballar a Vilanova sense haver-se de desplaçar, sobretot ara que les empreses estan potenciant el treball en remot (en casa o en espais compartits). Es tracta d’un espai propici per desenvolupar el networking i i ampliar contactes. A data d’avui hi ha encara algunes places disponibles, pel que les empreses interessades en deslocalitzar els seus treballadors poden oferir aquest espai als seus treballadors.