Select Weekend Talent: Una oportunitat per desplegar el talent emprenedor

Neapolis i Tandenn cerquen emprenedors que vulguin crear el seu propi projecte empresarial en l’àmbit de la salut i el benestar al Select Weekend Talent que es celebrarà a Vilanova i la Geltrú els propers 6, 7 i 8 de Novembre.

Talent emprenedor amb impacte social

Durant tot el cap de setmana es farà una selecció de talent a través de la metodologia del Startup Weekend. Dos dies de treball intens en equips reduïts respectant totes les mesures de seguretat anti-COVID que serviran per escollir els emprenedors amb els que desenvoluparem els projectes durant els propers mesos en l’àmbit de la tecnologia aplicada a la salut i el benestar.

Seleccionarem Managers, CEOs amb experiència directiva, CTOs, experts en disseny, programació o direcció de projectes, perfils de vendes i també CMOs experts en màrqueting. Els emprenedors seleccionats en aquest esdeveniment, seran els cofundadors de la seva pròpia startup, tindran accés al bootcamp d’acceleració i el mentoratge de Tandenn Garraf-Penedès, s’integraran dintre de la iniciativa Living Lab de Salut i Benestar de Neàpolis i rebran el finançament del PECT Garraf d’Envelliment Actiu i Saludable.

Per participar al Select Weekend Talent serà necessari inscriure’s al web http://www.tandenn.org/selectweekendtalent/.

Tandenn-Neàpolis, una col·laboració per promoure l’emprenedoria en el marc del Living Lab de Salut i Benestar

Tandenn és l’associació no lucrativa d’Emprenedors i Innovadors del Penedès Garraf. Com a comunitat enfocada a l’ecosistema Startup Comarcal, vol reconèixer, donar suport i col.laborar amb tots aquells emprenedors que tenen passió per la innovació i les Startups. Tandenn acompanyarà per fer créixer els projectes empresarials seleccionats a través d’un equip de mentors i experts de primer nivell.

Per tal d’introduir la tecnologia social en l’àmbit de la salut i el benestar, des de Neàpolis hem creat el Living Lab de Salud i Benestar, un espai on es troben i plantegen solucions compartides diversos tipus d’agents implicats: comunitat acadèmica, empresa privada, ciutadania i teixit associatiu i administració pública. Neàpolis vetllarà perquè els projectes empresarials tinguin un impacte positiu en la societat i estiguin validats pels usuaris. Aquest Living Lab és un producte del Projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT) Garraf d’Envelliment Actiu i Saludable i Dependència, l’objectiu del qual és emprendre iniciatives per a assolir una vellesa activa i saludable i millorar la dependència de les persones per tal de mantenir els nivells de qualitat de vida del territori.

Si ets un emprenedor no ho dubtis, participa i sigues protagonista de la teva pròpia història d’èxit.