Tens una idea per emprendre amb el món de les realitats immersives?

Tindràs accés a sessions exclusives amb mentors especialitzats, professionals amb una àmplia experiència que t'orientaran i et proporcionaran les eines necessàries per a assolir els teus objectius.

Desperta el teu potencial amb el Programa Primer! Si tens passió  per la creativitat, la cultura i l’entorn digital, aquest és el teu moment. El Programa Primer és una oportunitat única per a desenvolupar les teves idees i transformar-les en projectes exitosos.

El programa començarà a l’octubre i s’estendrà fins al desembre, oferint-te una formació integral dividida en dues categories essencials: tècnica i de negoci. Aprendràs les habilitats tècniques necessàries per a impulsar els teus projectes digitals, així com els coneixements de negoci imprescindibles per a portar-los al següent nivell.

A més, tindràs accés a sessions exclusives amb mentors especialitzats, professionals amb una àmplia experiència que t’orientaran i et proporcionaran les eines necessàries per a assolir els teus objectius. Aquestes sessions seran clau per a guiar-te en el teu camí emprenedor i per a ajudar-te a superar els reptes que puguis trobar.

No deixis passar aquesta oportunitat per a connectar amb altres emprenedors, aprendre de grans experts i fer realitat els teus somnis en l’àmbit de la creativitat i la cultura digital. Inscriu-te ara al Programa Primer i comença a construir el futur que sempre has somiat!

Les sessions serán per les tardes i es duran a terme a Neàpolis i de manera telemàtica.