Crea&Play, el nou centre de gamificació i realitat virtual ubicat a Neàpolis

Crea&Play, és el nou projecte ubicat a Neàpolis en què es treballen els beneficis de la gamificació combinats amb les noves tecnologies en realitat virtual. Neàpolis dirigeix el centre de gamificació, mentre que la fundació i2CAT lidera un laboratori de realitat virtual.

Aquest centre de gamificació explora l’ús de les metodologies de joc aplicades en diferents sectors de la societat i ja s’hi està desenvolupant el projecte europeu MedGaims, que implementa experiències gamificades en destinacions turístiques de la ciutat. En l’acte de presentació, celebrat el 29 d’abril de 2021, ja s’ha pogut fer un primer tast amb una passejada virtual per les sales del Museu Víctor Balaguer.

El projecte és pioner en l’administració local. A curt termini, Crea&Play preveu donar suport a iniciatives d’àmbit municipal aplicant-hi components gamificats, realitzar formacions tècniques per a professionals externs, assessorar empreses i convertir-se en un espai de captació de talent. Crea&Play pretén generar vincles específics en què s’explorin l’ús de les tecnologies d’última generació com la realitat virtual, la realitat augmentada i les holoconferències combinades amb metodologies de gamificació, generant així un espai únic que desenvoluparà accions disruptives que resultin beneficioses per a tota la ciutadania.

Via: https://www.vilanova.cat/noticies/detall?id=99996175