Fira de Novembre 2021: VNG presenta un pla estratègic per impulsar la innovació a la ciutat 

Aquest any VNG aposta fortament per la innovació a la Fira de novembre, tot convertint la plaça de la Vila en un aparador d’experiències i projectes innovadors d’empreses i organismes locals en els camps de la salut, la creativitat i la sostenibilitat. 

Com a proposta de compromís compartit, el diumenge 14 de novembre, de 13 a 14h, a l’speak corner de la plaça de la Vila, es celebrarà l’acte ‘VNG Innova: l’aposta del municipi per la innovació’, on es presentarà el Pla estratègic d’innovació local (PEIL) de Vilanova i la Geltrú, un pla que engega un procés de reflexió i acció del municipi per incorporar la innovació en els diferents sectors de la societat. En aquest acte es presentaran diversos projectes d’innovació del municipi impulsats per l’Administració, el sector empresarial, els centres de recerca i la ciutadania en general. El Pla està impulsat per Neàpolis, l’Agència local d’innovació de la ciutat, en col·laboració amb la Fundació I2Cat.

D’altra banda, Neàpolis presentarà al llarg del cap de setmana el MedGaims, un projecte internacional de creació d’experiències turístiques gamificades que ha permès desenvolupar 10 propostes interactives en diversos indrets de la ciutat de Vilanova i la Geltrú. Podeu assistir a la presentació de les diverses experiències el dissabte 13 (a les 12h i les 18h) i el diumenge 14 (a les 12h), al mateix speak corner de la Plaça de la Vila. 

Esteu tots/es convidats/des!