Neàpolis tornarà a ser una de les seus de la Mobile Week Catalunya

Neàpolis tornarà a ser, entre el 7 i el 21 de juny, una de les seus de la MWC amb activitats per a apropar la tecnologia a la ciutadania.

La primera sessió serà una jornada sobre tecnologia social i salut, que abordarà qüestions com l’ètica i la implicació social per a crear tecnologies en l’àmbit sociosanitari (15 de juny), en relació a projectes que s’estan treballant en el camp de la salut i el benestar en el marc del PECT Garraf d’Envelliment Actiu i Saludable.

La segona es dedicarà a la innovació aplicada als media (16 de juny). Es faran dues sessions: la primera, sobre la nova oferta en formació professional, en què s’explicarà el projecte Crea&TIC i el seu treball per incorporar noves habilitats formatives vinculades al teixit empresarial local; la segona serà un debat sobre la importància del 5G per als mitjans de comunicació.

Finalment, hi haurà també una sessió sobre tecnologies disruptives i noves oportunitats per al sector econòmic (21 de juny), en què es plantejaran novetats per a la ciutat com la implantació del 5G al Penedès-Garraf, la projecció internacional de les ciutats i el foment de la innovació en l’empresa.

La presentació oficial de la Mobile Week a Vilanova està prevista per al 7 de juny, dia en que s’explicaran també experiències de gamificació i realitat virtual en la promoció turística que ja s’estan desenvolupant en el projecte europeu MedGAIMS. Les jornades dins de la Mobile Week també preveuen tallers tecnològics adreçats als més joves.

Més informació: https://www.vilanova.cat/noticies/detall?id=99996199