Programa #incuVaRt. Formació tècnica i de negoci per projectes digitals

T’anunciem el llançament del programa IncuVaRt, una oportunitat excepcional per a persones innovadores interessades en la tecnologia i la creativitat digital. Aquest programa ofereix 100 hores de formació tècnica i de negoci en àrees com Realitat Virtual, Unity, Realitat Augmentada, 3D i Intel·ligència Artificial Generativa, amb l’art i la creativitat digital com a eix transversal.

 

Què pots aconseguir amb IncuVaRt?

  1. Coneixements Tècnics i de Negoci: IncuVaRt et proporcionarà coneixements tècnics i de negoci essencials per ajudar-te a desenvolupar i impulsar el teu projecte.
  2. Visió Transversal: Coneixeràs nous projectes i punts de vista que et donaran una visió més àmplia i transversal de les coses, enriquint la teva perspectiva.
  3. Xarxa de Contactes: Nodriràs la teva xarxa de contactes connectant amb altres persones amb la mateixa passió per crear i innovar.
  4. Oportunitat d’Inversió: Tindràs l’oportunitat de presentar la teva proposta davant d’inversors i business angels, donant-li una empenta al teu projecte.

 

Què has de saber?

  • 100 Hores de Formació: La formació es divideix en dues branques, tècnica i de negoci, per aprofundir en els aspectes essencials del teu projecte.
  • Dates Importants: El programa comença el 13 de novembre i finalitza el 19 de desembre amb un emocionant demoday per mostrar els projectes desenvolupats.
  • Ubicació: Les sessions de formació tindran lloc a Neàpolis durant les hores del matí.
  • Despeses de Transport Co-financiades: Si necessites assistència amb les despeses de transport, el programa IncuveArt t’ajudarà a cobrir-les.
  • Mentors Dedicats: Cada projecte comptarà amb dos mentors, un expert tècnic i un mentor de negoci, per oferir orientació i suport en el desenvolupament de la teva proposta.
  • Àrees Clau: Durant el programa, es treballarà especialment sobre temes com Realitat Virtual, amb un enfocament particular en Unity, així com Realitat Augmentada, 3D i Intel·ligència Artificial Generativa.
 

Si ets una persona amb una ment inquieta i volsn explorar les oportunitats que ofereixen la tecnologia i la creativitat digital, no dubtis a apuntar-te al programa IncuVaRt. És la teva oportunitat de desenvolupar el teu projecte i fer realitat les teves idees innovadores. No ho deixis passar!