Agency of Secrets®: una experiència de 10 jocs (digitals i analògics) ubicats a Vilanova i la Geltrú

Agency of Secrets® és una experiència global formada per 10 jocs (digitals i analògics) ubicats a Vilanova i la Geltrú. Cadascun pot jugar-se de manera independent, però jugats en conjunt construeixen una narració completa, que permet descobrir la història de la ciutat. Realitat i ficció es barregen per crear una vivència única als que s’atreveixen a jugar-la.

L’app Agency of Secrets® és l’eina que et permetrà saber els jocs que hi ha, on estan ubicats i què cal fer per a jugar-los. Mitjançant el sistema de geolocalització et portarà al punt d’inici de cada un d’ells, et permetrà dur un recompte dels casos ja jugats i, amb la resolució de cada un d’ells,obtindràs recompenses dins la pròpia app. Allibera els agents capturats, descobreix la història i secrets de la ciutat i recupera els capítols perduts de la “Historia secreta de l’Agència”. Descarrega-la a:

iOS: https://apps.apple.com/es/app/agency-of-secrets/id1621709344?l=ca

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.orkei.agencyOfSecrets

On passa tot?

Les dues destinacions seleccionades són el centre de Vilanova i la Geltrú i el seu passeig marítim. El context conceptual de l’espai creatiu de Vilanova és el descobriment de “Secrets”. Aquí és l’oportunitat de trobar, interactuar i obtenir el coneixement que d’una altra manera seria impossible. Els “Secrets” poden referir-se a descobrir llocs digitalment o analògicament, aprendre històries, accedir o interactuar amb els locals. Troba tota mena de curiositats, llocs amagats o fets desconeguts i fes-los convertir en els objectius dels jocs..

Els llocs seleccionats, són:

  • Museu Víctor Balaguer
  • Casa Papiol
  • Plaça de la Vila
  • Museu del Ferrocarril
  • Nucli antic
  • Mercat
  • Espai Far
  • Passeig del Carme
  • Búnkers

The Agency of Secrets® és una marca que identifica un conjunt d’experiències de joc, sota un mateix fil narratiu, on s’explora la ciutat de Vilanova i la Geltrú a través d’entorns físics i virtuals. The Agency of Secrets® ha estat creada en el marc del projecte MEDGAIMS GAmifIcation for Memorable tourist experienceS, finançat per la European Union ENI CBC Mediterranean Sea Basin Programme.

Més info:

https://www.agencyofsecrets.com/

https://youtube.com/playlist?list=PLamDEmbXl5k5YP6fmU3OIDjxA7-CuaP1I