Arrenquen els cursos de formació en tecnologia disruptiva de Neàpolis

El pròxim 25 d’abril comencen els cursos en Realitats Immersives, Blockchain i Intel·ligència Artificial que durà a terme l’agència d’innovació pública de Vilanova i la Geltrú en el marc del projecte TTT impulsat per la Diputació de Barcelona, que aglutina més d’una seixantena de projectes d’arreu de Catalunya.

El projecte que vol impulsar la capital del Garraf consta dues grans fases. La primera es tracta de programes de formacions gratuïtes sobre Blockchain, Intel·ligència Artificial o Realitats Immersives amb les quals poder adquirir les competències necessàries per poder treballar en aquests sectors. Aquests cursos s’han confeccionat amb alguns dels experts en les tres matèries i sobre un concepte clau, el learning by doing.

I la segona fase, se centra a ajudar al màxim d’alumnes d’aquests cursos a assolir una feina en qualsevol d’aquests tres prominents camps. I per aconseguir que el nombre més gran d’alumnes trobin feina, o puguin accedir a una millor posició gràcies a aquests nous coneixements adquirits, es donaran beques a aquells estudiants que participin i interactuïn més.

Aquí trobaràs la informació clau del projecte:

– Els cursos tenen una durada de 150 hores cada un

– Comencem el pròxim 25 d’abril i finalitzen el 29 de juny

– Les classes seran de dilluns a dijous de 3:30pm a 7:30pm

– Les classes seran en modalitat Live Virtual Class, encara que potser hi haurà alguns tallers pràctics que es faran presencials a les instal·lacions de Neàpolis

– Els cursos són 100% subvencionats

– Hi haurà ajudes directes a la contractació pels millors alumnes

L’objectiu principal del projecte TTT de Vilanova i la Geltrú és el de millorar la competència del talent local així com crear un creixement econòmic a través de la tecnologia. En aquest sentit, s’ha apostat per oferir formacions de qualitat per a persones que ajudin a augmentar l’ocupabilitat i reduir la bretxa digital i així assolir la fita de tornar a posicionar les economies locals en la via de creixement en què es trobaven abans de la crisi.

Més informació del projecte: https://www.neapolis.cat/programa-ttt/