Una oportunitat per treballar en intel·ligència artificial en l’startup europea Tetrao

Neàpolis compta amb un ric ecosistema d’empreses del món de la tecnologia i la comunicació. Entre aquestes empreses està Tetrao, una startup d’intel·ligència artificial fundada a Luxemburg i amb seu a Vilanova i la Geltrú (Barcelona), especialitzada en dissenyar processos per automatitzar la navegació por Internet, la comprensió de documents i les pàgines web per extraure’n dades complexes.

Una empresa innovadora d’intel·ligència artificial

Tetrao és una empresa innovadora d’IA, líder a Europa, que compta amb el suport d’accionistes institucionals. La companyia s’especialitza en la comprensió automàtica de documents, és a dir, la seva intel·ligència artificial és capaç de navegar per un web, descarregar documents i prendre decisions complexes de manera automàtica a partir d’aquesta informació.

La qualitat dels serveis de Tetrao li va permetre guanyar el Hackaton Internacional de BNP Paribas al desembre de 2017, ser nomenat Hot Tingues per FinTech50 el 2018 i aconseguir processar enormes volums de dades en 2019 per al sector dels fons d’inversió.

Vols treballar en Tetrao?

Tetrao Espanya està buscant gent que vulgui treballar amb ells a la seu a l’edifici de Neàpolis, Vilanova i la Geltrú. Pots trobar l’oferta a infojobs i indeed.

Si vols més informació, també pots consultar el seu espai web https://tetrao.eu o el seu perfil a LinkedIn https://www.linkedin.com/company/tetrao