La start-up Tetrao, amb oficina a Neàpolis, anuncia la seva entrada a la borsa de Luxemburg

La start-up luxemburguesa Tetrao amb seu a Luxemburg i oficina a Neàpolis (Vilanova i la Geltrú), després d’haver guanyat el BNP el 2017 i de ser seleccionat entre 18.000 fintechs per ser inclosa a la llista dels 10 Most Promising Fintech d’Europa el 2018, ara ha trobat com a potent inversor a la Borsa de Luxemburg (LuxSE).

La tecnologia de Tetrao, mitjançant l’automatització cognitiva robòtica, simula el comportament de l’ésser humà per identificar, llegir i comprendre informació complexa en llocs web i documents. Mitjançant la seva solució integrada, Tetrao permet a empreses estalviar temps i costos en processos que actualment es fan manualment, són propensos a errors i requereixen molt de temps.

Recopilació de dades impulsada per IA

Tetrao treballa actualment amb LuxSE per continuar desenvolupant el seu centre estratègic de dades Luxembourg Green Exchange. En només 3 mesos, Tetrao ha recol·lectat 350.000 dades de sostenibilitat de 385.000 pàgines de documents. Tetrao gestiona la recol·lecció de dades en col·laboració amb els experts en finances sostenibles de LuxSE, que validen la qualitat de les dades. LGX DataHub va ser el vaixell insígnia en el desenvolupament a la borsa centrat en la sostenibilitat i que va ser llançat a setembre de 2020.

El 2019, Tetrao va llançar un projecte d’R + D per a la indústria dels fons d’inversió que recopila documentació diària i metadades rellevants en 85.000 instruments de la indústria dels fons. En aquest context, Tetrao ha entrat en una aliança estratègica amb Fundsquare, la filial de LuxSE, i proveïdor líder de serveis en la indústria dels fons. Combinant la tecnologia de Tetrao amb la infraestructura de mercat de Fundsquare, les dues parts estan treballant per ampliar l’abast de dades de Fundsquare, creant noves funcionalitats i serveis.