Vols gamificar una experiència turística a la ciutat de Vilanova i la Geltrú?

Inscriu-te a les Hackathons i Creative Labs del projecte MED GAIMS, aconsegueix un dels 5 premis d’entre 10.000€ i 15.000€ i guanya l’oportunitat d’implementar la teva proposta de gamificació a la ciutat.

Objectius de la convocatòria de Hackathons i Creative Labs

Desenvolupar jocs per a revolucionar l’experiència turística de localitzacions poc conegudes, crear nous llocs de treball i promocionar empreses emergents del sector.

La convocatòria pretén promoure idees innovadores, originals i creatives al voltant del tema “SECRETS”. L’objectiu final dels jocs guanyadors serà que els visitants descobreixin i experimentin Vilanova més enllà de la simple observació, però sempre al voltant de la descoberta de “SECRETS”.

Què són els “SECRETS”? Són fets històrics poc coneguts, personatges, i experiències no del domini públic; exemples de “SECRETS” poden ser una anècdota d’una obra d’art, llocs no visitables habitualment, llegendes urbanes, un tast de vins en un entorn poc habitual, accessos exclusius a contingut físic o digital, entre d’altres.

Jocs digitals i analògics, 5 guanyadors i 2 Hackathons i Creatives Labs

Es faran dues Hackathons i Creatives Labs a Vilanova i la Geltrú organitzades per la Fundació i2CAT i Neàpolis.

  • La primera Hackathon i el primer Creative Lab seran els pròxims 3-4 d’Octubre.
  • La segona Hackathon i el segon Creative Lab seran el 21-22 de Novembre.

D’entre tots els participants a les Hackathons i Creative Labs se seleccionaran 5 guanyadors que obtindran un premi en metàl·lic per implementar en els següents 8 mesos la idea de joc a la ciutat de Vilanova. De les 5 idees guanyadores, 3 seran propostes analògiques (cada una obtindrà una suma de 10.000€ per implementar-se) i 2 seran propostes digitals (que obtindran cada una la suma de 15.000€).

Com pots participar-hi?

1- Omple tots els camps del formulari de sol·licitud amb la teva proposta! La proposta cal que es redacti en anglès i en ordinador.

  • La plantilla per desenvolupar la proposta econòmica la trobareu a l’Annex B (Budget).
  • Per tal de conèixer tots els detalls de les destinacions turístiques de la ciutat i adaptar bé les propostes, trobareu aquí tota la informació necessària.
  • Us recomanem que abans de redactar la proposta, per agafar idees i evitar duplicacions de projectes, us llegiu aquesta guia d’exemples per ciutat i país amb propostes que ja s’estan desenvolupant en el projecte.

2- Envia el formulari de sol·licitud i el document amb la proposta econòmica abans de la data límit a: info@medgaims.com 

Les dates límit per enviar propostes seran el 15 de setembre (per a les Hackathons del 3 i 4 d’octubre) i el 30 d’octubre (per a les hackathons i Creative Labs del 21-22 de novembre).

3-   Consulta les bases si tens dubtes o vols aprofundir en la convocatòria!

4- Per les FAQs, consultes sobre la propietat intel·lectual dels i les participants i el tractament de dades, podeu consultar els documents annexos del concurs.

Més informació

Torna a mirar el webinar informatiu de la iniciativa.

MED GAIMS is co-funded by ENI CBC Med, the EU funded Programme which finances cross-border cooperation projects in the Mediterranean area. It runs over a period of three years and started on 1st of September, 2019.